PROTECTIA DATELOR PERSONALE

S.C. Maya Interaktive S.R.L.

www.maya-interaktive.ro

S.C. Maya Interaktive S.R.L.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

S.C. Maya Interaktive S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.maya-interaktive.ro si S.C. Maya Interaktive S.R.L se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei.

www.maya-interaktive.ro si S.C. Maya Interaktive S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs. de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.maya-interaktive.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.maya-interaktive.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la office@maya-interaktive.ro

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.maya-interaktive.ro au urmatoarele drepturi:

*. Dreptul la informare (art.12)

*. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

*. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

*. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

*. transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

*. notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

* Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

* Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

* Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25). S.C. Maya Interaktive S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Contactati-ne si va oferim

toate raspunsurile de care aveti nevoie!

Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate.